TIIMI | TUOTTEET | KOULUTUKSET | YHTEYS

 
 
Reseptit kansi kuva.png
 

RESEPTIT OPSIN KÄYTTÖÖN - Opettajan opas työssä onnistumiseen

Uusi OPS muuttaa ajattelua ja käytännön toimintaa. Kuinka varmistat omassa työssä onnistumisen ja jaksamisen? Kuinka vahvistat opettamisen ja oppimisen iloa?

Tässä opettajan oppaassa käydään vaihe vaiheelta läpi uudistuvan oppimisen, opettajuuden ja toimintakulttuurin kysymyksiä. Käsittelyssä ovat muun muassa arviointi, monialaiset oppimiskokonaisuudet, koodaus ja ohjelmoinnillinen ajattelu sekä laaja-alainen osaaminen. Oma työsi helpottuu, kun selkeät reseptit kertovat, miten voit edetä ja lisätä mukaan omat mausteesi.

Soveltuu niin vasta-alkajan kuin kokeneemmankin kokin käyttöön! Tilaa kirja alennettuun VIP-hintaan PS-kustannukselta klikkaamalla alta Tilaa kirja.

 
 
 
Arvioinnin käsikirja kansi.png
 

ARVIOINNIN KÄSIKIRJA

Uskallatko ravistella ajatuksiasi arvioinnista? 

Arvioinnin käsikirjassa luodaan monipuolinen katsaus arvioinnin muotoihin, opetussuunnitelman arviointikäsitykseen ja viimeisimpään arviointia koskevaan tutkimustietoon.

Kirjassa arviointia ja sen kehittämistä avataan monista näkökulmista ja vastataan muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Mitkä ovat arvioinnin eri roolit ja tehtävät? Mikä on arvioinnin ja palutteen välinen suhde? Mikä on arviointikulttuuri? Miten itse- ja vertaisarviointia voisi toteuttaa mahdollisimman mielekkäästi? Miten toteuttaa esteetöntä arviointia? Mitä on laaja-alaisen osaamisen kehittymisen arviointi? Tästä kirjasta uusia ja raikkaita värejä arviointiin!

Kirjan ovat kirjoittaneet pedagoginen asiantuntija ja opetushenkilöstön kouluttaja Aki Luostarinen (FM) ja väitöskirjatutkija ja pedagoginen asiantuntija Juuso Henrik Nieminen (FM).

 
 
 
*OPS-pakka_1 (kortti 1).png
 

OPS-pakka - Ideoita ja innovaatioita koulun kehittämiseen 

Toiminnallinen ja ajattelua aktivoiva OPS-pakka toimii koulukohtaisen kehittämisen tukimateriaalina. Pakka on laadittu asiantuntijuudella valtakunnallisten opetussuunnitelman perusteiden mukaisesti.

OPS-pakka helpottaa keskeisten teemojen ja kysymysten käsittelyä toiminnallisesti ja vuorovaikutteisesti, uuden opsin hengessä. Keskeisten osa-alueiden mukaisesti teemoitettuja kortteja voidaan hyödyntää niin virittävän keskustelun kuin laajemmankin työskentelyn tukena. Kukin osa-alue sisältää 5 oivaltavaa korttia.

Pakka kattaa seuraavat opetussuunnitelman osa-alueet:

  • arvopohjan merkitys

  • toimintakulttuurin kehittäminen

  • opettajuus ja ammatillinen identiteetti

  • opetuksen eheyttäminen ja monialaiset oppimiskokonaisuudet

  • laaja-alainen osaaminen

  • oppimisympäristöt ja monipuoliset työtavat

  • arviointi

OPS-pakka sisältää myös viisi oppilaskorttia, jotka antavat virikkeitä erityisesti oppilaiden kanssa tehtävään koulun kehittämiseen.

Pakka sisältää lisäksi käyttöoikeuden työskentelyä helpottaviin tulostettaviin lisämateriaaleihin.

Hinta 40 € / pakka (+ alv 24 %), sisältää postituskulut
(suuremmissa esim. kuntakohtaisissa tilauksissa pyydä tarjousta)